Ujedinjena: Jasna i bez zadrške podrška za Milatovića, želimo da doprinesemo istorijskoj pobjedi

"Bez obzira na veliku i ubjedljivu prednost koju u ovom trenutku Milatović ima nad Đukanovićem ne smijemo se opustiti i zaboraviti na šta je sve spreman Đukanović u namjeri da odbrani svoju imperiju"

3489 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Ujedinjena Crna Gora
Foto: Ujedinjena Crna Gora

Ujedinjena Crna Gora saopštila je da bez ikakve uzdržanosti i dodatnog objašnjavanja poziva svoje članove i pristalice da podrže Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora, koji su zakazani za nedjelju.

"U drugom krugu predsjedničkih izbora, biramo svoj put u budućnost", dodaje Ujedinjena u saopštenju.

Kažu i da su u mjeri koja je odgovarala Milatovićevom izbornom štabu Ujedinjena Crna Gora je između dva kruga - organizaciono, aktivno i iskreno - dala podršku kandidatu Pokreta Evropa sad.

"Jer smo to smatrali svojom ljudskom i političkom obavezom. Milatović je doprinio svojom pomirljivošću i više nego korektnim odnosom da naša podrška bude jasna i bez zadrške. Dakle, pozivamo ljude da proces dovedemo do kraja, da u nedjelju glasanjem za Milatovića porazimo ostatke režimske truleži koja je razarala našu zemlju u minulih trideset godina", dodaju u saopštenju.

Navode i da su obavezni da taj veliki izborni dan isprate do kraja.

"Da učestvujemo u njemu iskreno i doprinesemo istorijskoj pobjedi koja će donijeti konačnu promjenu - slobodno društvo, mir i međusobno poštovanje", poručuju iz Ujedinjene.

Bez obzira na veliku i ubjedljivu prednost koju u ovom trenutku Milatović ima nad Milom Đukanovićem, kako navode, ne smiju se opustiti.

"I zaboraviti na šta je sve spreman Đukanović u namjeri da odbrani svoju imperiju. Stvar nije gotova do posljednjeg minuta trajanja glasanja, a potom i do posljednjeg prebrojanog glasa. Zato, uz odgovornost koja krasi slobodne ljude, dužni smo da se posvetimo ubjedljivoj pobjedi koju očekujemo, pobjedi Milatovića nad Đukanovićem, pobjedi kojom ćemo staviti tačku na tri decenije strahovlade i tiranije", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: