Mandić: Naši glasovi biće presudni da Milatović pobijedi, svi koji su glasali za mene podržaće i njega

"Drugog aprila zaokružujemo istoriju borbe koja je otpočela prije nego što su se mnogi od vas rodili. Toliko dugo traje borba za slobodu, toliko dugo se lomio tridesetogodišnji režim koji je bukvalno uradio sve da uništi Crnu Goru, a da na tom uništenju i siromašenju građana Milo Đukanović i njegova klika steknu ogromno bogatstvo"

22495 pregleda 79 komentar(a)
Mandić, Foto: Boris Pejović
Mandić, Foto: Boris Pejović

Demokratski front je ponosan na borbu koju je vodio, nismo se povlačili, nismo se predali i zato će i u nedjelju naši glasovi biti presudni da Jakov Milatović pobijedi, a da Milo Đukanović i korupcija i kriminal budu poraženi, poručio je Andrija Mandić, jedan od lidera Demokratskog fronta (DF).

Mandić je u prvom krugu predsjedničkih izbora osvojio 19,32 odsto glasova.

"Prethodnih dana smo naporno radili, terenski obišli većinu naših glasača i uz pomoć našeg kol centra uspostavili dodatnu telefonsku komunikaciju sa svima i imam zadovoljstvo da obavijestim javnost Crne Gore da će svi oni koji su glasali za mene na predsjedničkim izborima, izaći drugog aprila i svojim glasovima podržati Jakova Milatovića", dodao je Mandić u saopštenju DF-a.

Kaže da se Crna Gora nalazi pred vratima slobode.

"Nakon istorijskog 30. avgusta, kada smo porazili DPS, na korak smo do potpunog oslobođenja naše države. Drugog aprila zaokružujemo istoriju borbe koja je otpočela prije nego što su se mnogi od vas rodili. Toliko dugo traje borba za slobodu, toliko dugo se lomio tridesetogodišnji režim koji je bukvalno uradio sve da uništi Crnu Goru, a da na tom uništenju i siromašenju građana Milo Đukanović i njegova klika steknu ogromno bogatstvo", navodi Mandić.

Dodaje da je ova bitka veća od svakoga pojedinačno.

"Zato DF daje vlastiti doprinos da svi budemo kao jedan i snažno uđemo u još jednu borbu, ali ne više na ulici, ne pred kordonima, ne kroz oblake suzavaca i bojnih otrova, nego sa olovkom u ruci – da svojim glasom pošaljemo u prošlost režim Mila Đukanovića. Naš cilj je da pobijedi pomirena Crna Gora, da pobijedi dogovor i zajedništvo, da pobijedi budućnost i razumijevanje, da budemo najbliži jedni drugima, da pobijedimo one koji nas dijele i da njihovim odlaskom u prošlost oslobodimo Crnu Goru od familijarne despotije kako bi obezbijedili bolji život za svakog čovjeka", istakao je Mandić.

Ova pobjeda, kaže on, treba da bude pobjeda zrelosti i tolerancije.

"Jer je Crna Gora zemlja svih nas, a ne samo jedne partije i jednog autokrate. Glasamo za slobodu, za pretke i potomke, da pobijedimo Mila Đukanovića - glasamo za Jakova Milatovića", zaključio je Mandić.

Bonus video: