Grupa građana Ne damo Nikšić pozvala građane da izađu na izbore u što većem broju

Kako ističu, da bi ova "zajednička priča bila uspješno završena", potrebno je da građani 2. aprila u što većem broju izađu na izbore jer, kako poručuju, nema izgovora za ostanak kući

13703 pregleda 20 komentar(a)
Foto: Ne damo Nikšić
Foto: Ne damo Nikšić

Grupa građana Ne damo Nikšić, pozvala je građane Crne Gore da u nedjelju izađu u što većem broju na glasanje i zaokruže broj 2.

"Znamo da vas je nakon prvog kruga predsjedničkih izbora obradovala mogućnost da Crna Gora dobije novog, ovog puta i demokratskog predsjednika.I zaista, možemo reći da smo dočekali da je diktator nokautiran. Međutim, nemojte ni slučajno da mislite kako nije potrebno da izađemo na izbore i da će pobjeda ionako doći sama od sebe. Ne zaboravite da je sa druge strane naš politički protivnik kojeg ne smijemo potcijeniti – i koji i dalje pokušava svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima da zadrži vlast. Protivnik koji troši pare otete od nas pokusavajući da kupi i ucijeni", stoji u saopštenju za javnost.

Kako ističu, da bi ova "zajednička priča bila uspješno završena", potrebno je da građani 2. aprila u što većem broju izađu na izbore jer, kako poručuju, nema izgovora za ostanak kući.

"Ostvarimo minimalnu pobjedu 70 odsto, naprema 30 odsto. Svi zajedno , osvojimo slobodu. U nedjelju, svi zajedno za Jakova Milatovica", zaključuje se u saopštenju za javnost.

Bonus video: