PES: Reprezent politike prošlosti, nepravde i korupcije u nedjelju voljom građana odlazi u prošlost

"Drugi april će biti istorijski dan za Crnu Goru. Građani će imati neponovljivu i jedinstvenu priliku da glasaju za predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića i time zaokruže proces neophodnih demokratskih promjena, te tako omoguće dugo iščekivan društveni napredak", navodi se u saopštenju

5693 pregleda 10 komentar(a)
Milatović, Foto: Boris Pejović
Milatović, Foto: Boris Pejović

Pokret Evropa sad je saopštio da glavni reprezent politike prošlosti, podjela, nepravde, korupcije i kriminala i lošeg ekonomskog upravljanja na predsjedničkim izborima 2. aprila nepovratno većinskom voljom građana odlazi u prošlost.

"Drugi april će biti istorijski dan za Crnu Goru. Građani će imati neponovljivu i jedinstvenu priliku da glasaju za predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića i time zaokruže proces neophodnih demokratskih promjena, te tako omoguće dugo iščekivan društveni napredak", navodi se u saopštenju Pokreta Evropa sad.

Kako kažu iz Evrope sad, nakon podrške velikog broja političkih subjekata, organizacija, intelektualaca i slobodnih građana, nemaju dilemu da će Crna Gora ubjedljivom većinom izglasati novog predsjednika, koji će predstavljati sve njene građane.

"Pozivamo sve građane koji žele drugačiju, pravedniju i uspješniju Crnu Goru da glasaju za Jakova Milatovića, koji će bez sumnje imati jednak odnos prema svim građanima Crne Gore i biti predstavnik za ponos naše zemlje u međunarodnim okvirima", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: