Komnenović: Najveća pobjeda dosad, DPS da u junu pošaljemo u političku prošlost

"Poslali smo konačno u političku prošlost diktatora koji je kao vampir pio krv narodu 34 godine", kazao je Komnenović

6006 pregleda 13 komentar(a)
Komnenović, Foto: Siniša Luković
Komnenović, Foto: Siniša Luković

Predsjednik Opštine Tivat i nosilac liste Narod Pibjeđuje Željko Komnenović kazao je da je Jakov Milatović imao oko hiljadu glasova više od Mila Đukanovića u drugom krugu predsjedničkih izbora u toj opštini.

"Kako su se Narod Pobjeđuje i lokalne građanske liste pojavili na političkom nebu Crne Gore 2020. godine, mi ne znamo za poraz. Ovo je najveća pobjeda koju smo izvojevali i neka je svima sa srećom slobodni Tivat, Boka i Crna Gora", kazao je Komnenović pred pristalicama u lokalnom.izbornom štabu Jakova Milatovića u Tivtu.

"Poslali smo konačno u političku prošlost diktatora koji je kao vampir pio krv narodu 34 godine, vrijeme je da se vrati pravda i da zasija sunce slobode iznad čitave Crne Gore. Tivat je u ovoj pobjedi značajno učestvovao", dodao je Komnenović.

Rekao je kako se nada "da ćemo 11. juna DPS konačno poslati u političku prošlost".

"Ova pobjeda je posvećena svima koji 34 godine čekaju ovaj dan, mnogi nisu više sa nama... Vraćali smo se svaki put poraženi, razočarani, ali sada je došlo naših pet minuta i moramo donijeti, na krilima ove pobjede novu pravdu i slobodu za sve građane. Sigurno se u tome nećemo zaustaviti i daćemo maksimalni doprinos", kazao je Komnenović.

Bonus video: