Demos: Ponovljenom pobjedom građana iz 30. avgusta označen i definitivan kraj DPS-a i Đukanovića

"Građani s razlogom slave, jer je konačno i formalno poražen čelnik hibridnog režima i endemske korupcije, inspirator dubokih podjela, uzurpator vlasti u stvorenim uslovima kontrolisanih institucija"

9810 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Demos
Foto: Demos

Pobjedom građana i Jakova Milatovića, a zapravo ponovljenom pobjedom građana iz 30. avgusta 2020. godine označen i definitivan poraz Demokratske partije socijalista (DPS) i njenog predsjednika Mila Đukanovića, poručio je Demos.

Kako navode u saopštenju ove stranke, građani s razlogom slave.

"Jer je konačno i formalno poražen čelnik hibridnog režima i endemske korupcije, inspirator dubokih podjela, uzurpator vlasti u stvorenim uslovima kontrolisanih institucija", navode u saopštenju.

Kažu da će Milatović u pravom smislu biti predsjednik svih građana.

"Koji će voditi integrativnu politiku narodnog ujedinjenja i ekonomske i duhovne obnove zemlje, izborom iznad svega ustavnog predsjednika - Crna Gora dobija novu šansu za otvaranje procesa sveukupnog oporavka, za dugo odlaganu demokratsku i moralnu reformu crnogorskog društva", zaključuju iz Demosa.

Milatović (Pokret Evropa sad) u drugom krugu predsjedničkih izbora osvojio je 60 odsto glasova, a kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović 40 odsto.

Bonus video: