Nikolić: Pravno nasilje dirigovano od strane Abazovića će mu se vratiti kao bumerang

"Rušite ruine svog morala, odavno urušenog, ali tuđe đedovine po Crnoj Gori nećete rušiti. Možete jurišati koliko hoćete, ali vam se ni za pedalj nećemo povući", rekao je Nikolić

20462 pregleda 144 reakcija 94 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Pravno i institucionalno nasilje dirigovano od strane propalog premijera (Dritana Abazovića), koji jedinu šansu svog političkog opstanka vidi u razularenom revanšizmu, vratiće mu se kao bumerang, poručio je portparol i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

Nikolić je kazao da građani Crne Gore mogu da imaju različite političke favorite, ali da nikad njihov izbor neće biti "osoba bez ljudskih kvaliteta, koja svoje vidljive nedostatke i frustracije pokušava da nadomjesti osvetom".

"Rušite ruine svog morala, odavno urušenog, ali tuđe đedovine po Crnoj Gori nećete rušiti. Možete jurišati koliko hoćete, ali vam se ni za pedalj nećemo povući", rekao je on.

Građanski pokret URA saopštio je sinoć da je donijeto Rješenje kojim se odlazećem predsjedniku Crne Gore i lideru Demokratske partije socijslista (DPS) Milu Đukanoviću naređuje da poruši nelegalno izgrađene objekte u Kočanima, te da će u suprotnom to učiniti država.

Punomoćnik Đukanovića, advokat Neda Ivović saopštila je danas da odluka Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma predstavlja očigledno pravno nasilje i bezobzirno ignorisanje relevantnih propisa, kao i egzaktnih i lako provjerljivih činjenica.

"Milo Đukanović će iskoristiti sva raspoloživa pravna sredstva u upravnom postupku i upravnom sporu, a iniciraće i krivične i parnične postupke, kako bi zaštitio svoja prava", kazala je Ivović.

Bonus video: