DPS Nikšić: Samo su okupatori i mrzitelji svega crnogorskog rušili kuće onima koji su stajali na braniku domovine

"Pozivamo smijenjenog premijera i ministarku iz Vlade koja više nema nikakav legitimitet, da prestanu da degradiraju državne funkcije koje su im dopale, te da prestanu da direktno učestvuju u ovakvom nezapamćeno sramotnom činjenju"

14307 pregleda 48 reakcija 50 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Samo su okupatori i mrzitelji svega crnogorskog u domaćinskoj državi kakva je Crna Gora spaljivali i rušili kuće onima koji su uvijek stajali na braniku svoje domovine, poručio je Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

Urbanističko-građevinska inspekcija Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, na čijem čelu se nalazi ministarka Ana Novaković Đurović, donijela je ranije rješenje kojim se naređuje odlazećem predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću da poruši dva nelegalno izgrađena objekta u KO Kočani u Nikšiću.

"Oni koji suštinski žele da sruše državu Crnu Goru, svoju destruktivnost pokazuju i kroz svoje besramne namjere sprovođenja pravnog nasilja", dodaje DPS Nikšić.

Dodaju da će svaki časni i dostojanstveni građanin Nikšića, bez obzira na svoju političku pripadnost, odbiti da stane u odbranu pravnog i političkog nasilja kakvo sprovodi, kako navode, davno smijenjeni premijer Dritan Abazović.

"Pozivamo smijenjenog premijera i ministarku iz Vlade koja više nema nikakav legitimitet, da prestanu da degradiraju državne funkcije koje su im dopale, te da prestanu da direktno učestvuju u ovakvom nezapamćeno sramotnom činjenju. U krajnjem, da imaju stida, poručili bismo im da se stide", zaključuje DPS Nikšić.

Bonus video: