Radoje Marković: Demokrate se prepirale sa mojom ženom, tražio sam da napuste imanje

58 pregleda 0 komentar(a)
Mojkovac, Foto: Vesko Belojević
Mojkovac, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 12.09.2017. 11:28h

Mojkovčanin Radoje Marković, brat premijera Duška Markovića, demantovao je navode Demokratske Crne Gore da je prijetio njihovim aktivistima u Mojkovcu, prenosi portal RTCG.

Demokrate su navele u saopštenju da je Marković prijetio da će ih pobiti.

"Povodom tvrdnji da sam prijetio aktivistima Demokratske Crne Gore i da sam ih čak napao, kako se navodi u tendencioznom saopštenju te političke partije, želim da javnost obavijestim da je moja porodica ta koja je doživjela neprijatnost, kada su neimenovani političko-propagandni aktivisti Demokratske Crne Gore, nenajavljeni i bezobzirno, u popodnevnim satima došli na vrata naše kuće, prekidajući nas u odmoru, i tražeći od moje porodice podršku za njihovu stranku i njihovu politiku", navodi se u reagovanju Markovića.

On pojašnjava da su aktivisti Demokrata, kada im je njegova supruga saopštila da ih ne podržavaju, te da ne žele da razgovaraju, "uporno i bez odstupanja tražili objašnjenja i razloge takvog našeg stava".

"Sve vrijeme bio sam unutra, u postelji, kao čovjek od blizu 70 godina, kojeg su trgli iz sna. Čuvši prepirku na pragu porodične kuće, ustao sam i zatražio da napuste moju kuću i moje imanje. To je jedina istina, a sve ostalo su konstrukcije i laži sa ciljem kompromitacije partije i politike kojoj pripadam, kao i mog rođenog brata koji je premijer. Dakle, nijesam sa njima imao ni verbalni niti bilo kakav drugi sukob, već su meni i mojoj porodici od strane aktivista Demokratske Crne Gore povrijeđeni privatnost i slobode, nametanjem tuđih političkih stavova i razmišljanja", zaključuje se u reagovanju Radoja Markovića.

Bonus video: