DPS Nikšić: Ponedjeljak 24. april da bude Dan žalosti, najdublje saučešće porodici nastradalih sugrađana

"S obzirom na tragediju koja se dogodila u našem gradu, u kojoj su svoje mlade živote izgubili naše troje sugrađana, podnijeli smo inicijativu da se ponedjeljak, 24. april 2023. godine, proglasi za Dan žalosti u Nikšiću", navodi se u saopštenju

22887 pregleda 12 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) je saopštio da su povodom požara u tom gradu u kojem su živote izgubile tri osobe, podnijeli inicijativu da se ponedjeljak, 24. april proglasi za Dan žalosti u Nikšiću.

To su kazali povodom požara koji se sinoć dogodio u naselju Budo Tomović u Nikšiću, pri čemu su stradali braća Keljemendi, Medija (32) i Besart (24) i njegova godinu mlađa nevjenčana supruga Iljirijana Avduljaj.

"S obzirom na tragediju koja se dogodila u našem gradu, u kojoj su svoje mlade živote izgubili naše troje sugrađana, podnijeli smo inicijativu da se ponedjeljak, 24. april 2023. godine, proglasi za Dan žalosti u Nikšiću. Ovom prilikom Opštinski odbor DPS Nikšić iskazuje najdublje izraze saučešća porodici nastradalih sugrađana", navodi se u saopštenju nikšićkog DPS -a.

Povezani članci

22. April 2023.

Tri osobe stradale u požaru u Nikšiću

Bonus video: