Cakan: Koliko košta koncert Čolića zakazan za 21. maj u Baru

Novaković je naveo i da očekuje od Turističke organizacije Bara ali i predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića da sve ugovore o koncertu u najbržem mogućem roku daju na uvid građanima Bara, a ne samo odbornicima

9009 pregleda 15 komentar(a)
Radomir Novaković, Foto: Biram Bar - Biram Crnu Goru
Radomir Novaković, Foto: Biram Bar - Biram Crnu Goru

Predsjednik Biram Bar - Biram Crnu Goru i odbornik te partije u SO Bar Radomir Novaković Cakan pitao je koliko će opštinski budžet koštati koncert Zdravka Čolića u Baru zakazan za 21. maj, povodom Dana nezavisnosti Crne Gore.

"Da bude svima jasno, mi nismo protiv ovog koncerta. Većina članova naše partije će, kao i uvijek, biti sa građanima Bara. Poznajući ih, neki on njih će biti među najglasnijima u pjevanju sa našim proslavljenim umjetnikom", rekao je Novaković.

Dodao je i da "poučeni negativnim iskustvom oko koncerta Dina Merlina", žele da građani Bara ovoga puta unaprijed tačno znaju u cent, šta je, koliko i kome plaćeno za ovaj događaj.

"U krajnjem slučaju, to su pare građana Bara i oni moraju da znaju kako se troše".

Novaković je naveo i da očekuje od Turističke organizacije Bara ali i predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića da sve ugovore o koncertu u najbržem mogućem roku daju na uvid građanima Bara, a ne samo odbornicima.

Bonus video: