Sandra Adžić izabrana za novu predsjednicu Asocijacije mladih SNP Podgorica

Za potpredsjednike su izabrani Dušanka Čelebić, Balša Dragović, Boško Vuković i Milosav Božović, a za sekretara Vuk Stanišić

6282 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Adžić, Foto: SNP Podgorica
Adžić, Foto: SNP Podgorica

Sandra Adžić izabrana je za novu predsjednicu Asocijacije mladih Socijalističke narodne partije (SNP) Podgorica.

Ona je na tu funkciju izabrana sinoć na izbornoj konferenciji, a mandat će joj trajati dvije godine.

Na sjednici kojom je rukovodio predsjednik Opštinskog odbora (OO) SNP Podgorica Bogdan Božović delegati su jednoglasno izabrali Adžić, a za potpredsjednike su izabrani Dušanka Čelebić, Balša Dragović, Boško Vuković i Milosav Božović, a za sekretara Vuk Stanišić.

SNP Podgorica
foto: SNP Podgorica

Adžić je kazala da joj je velika čast i zadovoljstvo što je izabrana za predsjednicu asocijacije mladih SNP Glavnog grada.

SNP Podgorica, Aleksandra Adžić
foto: SNP Podgorica

"SNP kao partija traje već četvrt vijeka, ali nam ne nedostaje snage, energije i entuzijazma da se borimo za ljepšu, pravedniju i tradicionalnu Crnu Goru. Naša partija je oduvijek baštinila prave vrijednosti i u teškim trenucima je bila na pravoj strani istorije, iako su posledice bile teške i nemjerljive. Naše članstvo čine ljudi kojima su čast i dostojanstvo iznad svega. Odlučno ćemo nastaviti borbu naših predaka, čuvaćemo vrijednosti koje su utkane u temelje SNP i zajedničkim radom ostvariti dobar rezultat na parlamentarnim izborima", istakla je Adžić.

SNP Podgorica
foto: SNP Podgorica

Izbornoj konferenciji su prisustvovali državni sekretar u ministarstvu poljoprivrede Marko Radonjić, savjetnici potpredsjednika Vlade Vladimira Jokovića, Vladimir Pavićević i Slađana Kaluđerović, šefica kabineta predsjednice Skupštine Crne Gore Danijele Đurović, Sanja Jokić i potpredsjednice opštinskog odbora SNP Glavnog grada Ljiljana Lutovac i Maša Stevović. Sjednici je prisustvovalo 45 delegata.

Bonus video: