Pokret za Pljevlja pristupio koaliciji koju predvode Milačić i Vukšić

"Odlučili smo da se ujedinimo oko zajedničkog cilja, a to je unapređenje uslova života svih građana, koji podrazumijeva zaštitu prava pripadnika srpskog naroda i drugih naroda koji žive u Crnoj Gori"

7721 pregleda 11 komentar(a)
Novica Stanić se nalazi na čelu Pokreta za Pljevlja, Foto: Prava Crna Gora
Novica Stanić se nalazi na čelu Pokreta za Pljevlja, Foto: Prava Crna Gora

Predsjedništvo Pokreta za Pljevlja, na čijem čelu se nalazi Novica Stanić, saopštilo je da donijelo odluku da na parlamentarnim izborima 11. juna nastupi u koaliciji koju predvode predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić i predsjednik Demohrišćanskog pokreta Dejan Vukšić.

"Široka koalicija partija koje imaju zajedničke ciljeve u važnim oblastima je neophodna u vrijeme izazova koje je pred nama. Građani očekuju od nas da se ujedinimo i stvorimo uslove za bolju budućnost Crne Gore, jer više ne mogu da slušaju međupartijske sukobe, dok dragocjeno vrijeme prolazi", navodi se u saopštenju Pokreta za Pljevlja.

Dodaju da su poslušali glas građana.

"I odlučili da se ujedinimo oko zajedničkog cilja, a to je unapređenje uslova života svih građana, koji podrazumijeva zaštitu prava pripadnika srpskog naroda i drugih naroda koji žive u Crnoj Gori", piše u saopštenju.

Navode da je stvorena jaka koalicija sastavljena od partija, čiji eksperti imaju rješenja za nagomilane probleme u Crnoj Gori.

"Svakodnevno smo u kontaktu sa građanima, znamo sa kakvim se konkretnim problemima suočavaju, zato ćemo zajedničkim snagama, odgovorno i konstruktivno pristupiti stvaranju bolje Crne Gore u kojoj će svi imati mogućnosti da bolje žive od svog rada", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: