Salh: URA može da govori samo o stripovima jer ih javnost doživljava kao političke karikature

"Uvrede koje ova partija iznosi govore o nedostatku činjenica, a argumentacija koja se zasniva na junacima stripova o ozbiljnosti njihovog političkog djelovanja"
96 pregleda 6 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 08.09.2017. 14:30h

Javnost Građanski pokret URA doživljava kao političke karikature, o čemu svjedoče i njihovi izborni rezultati, ocijenila je odbornica DPS u Skupštini Glavnog grada Aet Salh.

Ona je reagovala na saopštenje predstavnica podgoričkog odbora Građanskog pokreta URA Marije Radulović koja je navela da kandiduje "Stijepovića za novog Marvelovog beton-heroja".

"Minorni politički pokret URA saopštenjem za javnost oko posjete ambasadora Finske Glavnom gradu i njegovim prizanjem u naporima koje lokalna uprava radi na polju zaštite životne sredine, najbolje odslikava nervozu u redovima ove partije čiji je rejting na nivou statističke greške. Uvrede koje ova partija iznosi govore o nedostatku činjenica, a argumentacija koja se zasniva na junacima stripova o ozbiljnosti njihovog političkog djelovanja. Ono što posebno zabavlja građane je kad o građevinskom lobiju govore URA-ši, poznati podgorički graditelji bez upotrebnih dozvola, koji se sjete parkova samo kad njima prifali prostora za dalju gradnju", navela je Salh.

Ona je dodala da "takva partija može da govori samo o stripovima".

"Jer realnost demantuje sve ostale njihove argumente. Zbog toga i nemaju svojih inicijativa već, kao što se sva podgorička javnost uvjerila, svoje djelovanje svode na loše prepisivanje odluka koje Glavni grad već sprovodi. Sve to javnost vidi i ocjenjuje na izborima, a URA prati konstantan pad povjerenja građana, na sreću svih", zaključila je Salh.

Bonus video: