Dajković: "Narodna koalicija" glatko ulazi u parlament i novu vladu

"Ujedinili smo se jer je narod sit svađa, prepucavanja i raskola"

13479 pregleda 1378 reakcija 53 komentar(a)
Dajković, Foto: Slobodna Crna Gora
Dajković, Foto: Slobodna Crna Gora

Predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković saopštio je danas da "Narodna koalicija" "glatko ulazi u parlament i novu vladu".

Državna izborna komisija (DIK) potvrdila je danas izbornu listu "Narodne koalicije" za vanredne parlamentarne izbore 11. juna.

Tu koaliciju čine Demohrišćanski pokret, Prava Crna Gora, Slobodna Crna Gora, Demokratska srpska stranka i Pokret za Pljevlja.

"Naša izborna lista "Narodna koalicija - Složno i tačka!" je danas i zvanično potvrđena od strane Državne izborne komisije. Ujedinili smo se jer je narod sit svađa, prepucavanja i raskola. Naša koalicija je satkana od mladosti i iskustva, a čine je provjereni borci protiv bivšeg režima. Našu izbornu reprezentaciju za pobjedu čine: Slobodna Crna Gora, Demohrišćanski pokret, Prava Crna Gora, Demokratska srpska stranka, Pokret za Pljevlja i nekoliko lokalnih pokreta i nezavisnih intelektualaca. Naravno, dobrodošli su svi subjekti i pojedinci koji sebe prepoznaju i vide u našoj koaliciji koja će, siguran sam, glatko ući u Parlament, a onda i u novu Vladu", istakao je Dajković u saopštenju koje je dostavila Slobodna Crna Gora.

On je dodao da je ubijeđen da će "Narodna koalicija" biti pravo osvježenje i najveće iznenađenje na izborima.

Bonus video: