Knežević: Nećemo dozvoliti da neko sa strane devalvira volju građana

"Možda smo mali brojem i teritorijom, ali smo jaki duhom i vjerom, da se nikom na ovom zemaljskom šaru ne bismo pomjerili", kazao je lider DNP-a

7190 pregleda 19 komentar(a)
Foto: Za budućnost Crne Gore
Foto: Za budućnost Crne Gore

Nosilac liste koalicije "Za budućnost Crne Gore", lider Demokratske narodne partije Milan Knežević, kazao je da ta koalicija neće dozvoliti da "neko sa strane", kako je kazao, devalvira volju građana sa izbora 2020. godine.

Knežević je, kako je saopšteno, posjetio manastir Kom na Skadarskom jezeru.

"Manastir čiji su zadužbinari Crnojevići u kojem je Njegoš rukopoložen za arhimandrita, u kojem je bilo sjedište Zetske mitropolije, najljepše je duhovno mjesto gdje čovjek treba da dobije onu energiju i snagu za sve izazove koji su pred njim. Da čuvamo sve ono što nam je Bog podario i što su nam ostavili naši preci i da budemo isključivo svoji. Iako nije prilično govoriti o politici u manastiru, samo želim da pošaljem poruku da ni po koju cijenu nećemo dozvoliti da ono što je građeno narodnom voljom 30. avgusta, da tu narodnu volju, neko sa strane, neke ambasade i neki međunarodni predstavnici pokušaju devalvirati i predstaviti da je narodna volja ono što je u njihovim glavama. Jer, možda smo mali brojem i teritorijom, ali smo jaki duhom i vjerom, da se nikom na ovom zemaljskom šaru ne bismo pomjerili", kazao je Knežević.

Bonus video: