Božidar Ivanović podržao listu Preokreta: "Izbori 11. juna kao ispit savjesti"

Kako je rekao, Preokret će nastojati da, u stilu svog imena, preokrene situaciju u izbornom ambijentu kako bi ga oslobodili od partijskih stega i na taj način omogućili građanima da glasaju kao slobodni ljudi

10400 pregleda 32 reakcija 16 komentar(a)
Ivanović, Foto: Pokret Preokret
Ivanović, Foto: Pokret Preokret

Crnogorski šahovski velemajstor Božidar Bonja Ivanović pružio je podršku listi "Preokret za sigurnu Crnu Goru - Srđan Perić", saopšteno je danas iz Pokreta Preokret.

Iz Pokreta Preokret su kazali da Ivanović u izjavi govori o vanrednim parlamentarnim izborima 11. juna kao ispitu savjesti.

Kako je rekao, Preokret će nastojati da, u stilu svog imena, preokrene situaciju u izbornom ambijentu kako bi ga oslobodili od partijskih stega i na taj način omogućili građanima da glasaju kao slobodni ljudi.

"Govoreći o timu Preokreta on navodi da oni ulaze smjelo u političku utakmicu svjesni da su ispred njih po finansijskoj moći mnogi rivali - međutim, dodaje, odvažne služi sreća i da ljudi u Preokretu imaju očekivanje da će ući u parlament što bi, kako kaže, bilo jako važno da bi mogli predstaviti svoj ekonomski program za izlazak iz krize i druge aktuelne teme - posebno one koje se tiču ulaska u Evrosku uniju i da Crna Gora uđe u jednu političku stabilnost", piše u saopštenju.

Bonus video: