Božović: Nepovjerenje u institucije je veliki problem našeg društva, Građanskoj Crnoj gori se može vjerovati

Božović je, kako je saopšteno, kazao da će na parlamentarnim izborima biti lako odabrati

3695 pregleda 5 komentar(a)
Koalicija "Da mi možemo za građansku Crnu Goru", Foto: Da mi možemo za građansku Crnu Goru
Koalicija "Da mi možemo za građansku Crnu Goru", Foto: Da mi možemo za građansku Crnu Goru

Promjena vlasti 30.avgusta 2020. nije donijela željene reforme, već je pokazala brojne slabosti i upitne namjere kada su u pitanju interesi naše država, ocijenio je član GO Građanska Crna Gora i jedan od konstituenata koalicije "Da mi možemo za građansku Crnu Goru" Zoran Božović.

On je, kako je saopšteno iz te koalicije, kazao da će građani na parlamentarnim izborima imati lak izbor.

"Ključni problem Crne Gore je nepovjerenje u institucije. Građani rad dosadašnjih predstavnika vlasti ocjenjuje prilično nisko, i to s pravom", dodao je Božović.

Poručio je da lista "Da mi možemo" nudi jednaka prava svima, dodajući da se time ponose.

"Očekujemo da budemo dio izvršne vlasti, i na taj način aktivno učestvujemo u daljem određivanju pravaca razvoja Crne Gore. Samo tako možemo zaustaviti narastajući 'nepotizam' ", istakao je Božović.

On je ocijenio da je zdravstveni sistem "u potpunosti" urušen.

"Ljudi su primorani da plaćaju za ono što su godinama izdvajali kroz poreze i zdravstveno osiguranje. Problem je što je upravljanje fondom vrlo upitno i mi ćemo omogućiti da svaki građanin bude zaštićen maksimalno, da ne bude listi čekanja", istakao je Božović.

Građanima je kazao da koalicija čiji je konstituent nudi konkretna rješenja za probleme crnogorskog društva, te poručio kako im se može vjerovati.

Bonus video: