Vuksanović nakon sastanka s Milatovićem: Ovakvi razgovori mogu kreirati atmosferu sa manje tenzija

Sastanak predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića sa predstavnicima političkih partija koje učestvuju na predstojećim parlamentarnim izborima 11. juna održan je u Vili Gorica u Podgorici

13564 pregleda 10 komentar(a)
Vuksanović, Foto: Boris Pejović
Vuksanović, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Hrvatske građanske inicijative (HGI) Adrijan Vuksanović rekao je nakon sastanka sa predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem da ovakvi razgovori mogu kreirati neku drugu atmosferu bez tenzija.

"Ovakvi razgovori mogu kreirati neko drugo ozračje, sa smanjenom tenzijom i vidimo da ovakva kampanja protiče u jednoj drugoj atmosferi u odnosu na ono što smo navikli. otvorili smo veliki broj pitanja i dogovorili da nakon izbora nastavimo razgovore o problematici koja nas očekuje, svjesni da se suočavamo sa velikim brojem kriza i da nam je jedan oblik zajedništva, bar minimalnog potreban da bismo bili uspješni na tom putu", rekao je Vuksanović.

Sastanak predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića sa predstavnicima političkih partija koje učestvuju na predstojećim parlamentarnim izborima 11. juna održan je u Vili Gorica u Podgorici.

Bonus video: