Spajić: Daću ostavku ako ne realizujem program Evropa sad 2.0, ne zanima me funkcija

"Motivisaćemo naše poljoprivrednike, posebno mlade, da ostaju na selu, da se bave svojim poslovima, a to ćemo im olakšati uvođenjem garantovanog otkupa", rekao je Spajić

12184 pregleda 40 reakcija 31 komentar(a)
Sa događaja u Plavu, Foto: PES
Sa događaja u Plavu, Foto: PES

Lider i nosilac liste Pokreta Evropa sad (PES) Milojko Spajić saopštio je da će dati ostavku ako ne realizuje program Evropa sad 2.0.

Iz PES je saopšteno da je Spajić boravio u Plavu i Rožajama gdje je građanima predstavio ključne aspekte programa Evropa sad 2.0, ali i obećao da će dati ostavku ukoliko ne ispuni plan da minimalna zarada u Crnoj Gori bude 700 eura, minimalna penzija 450 eura, prosječna zarada 1.000 eura, uz radni dan koji će trajati sedam sati.

"Ne zanima me funkcija, ali me itekako zanima da ostvarim plan koji sam predstavio građanima. Daću ostavku ukoliko to ne uspijem da realizujem. Osim toga, radićemo na realizaciji infrastrukturnih projekata, čime ćemo uspostaviti cijelu mrežu puteva i na taj način oživjeti neke djelove Crne Gore. Motivisaćemo naše poljoprivrednike, posebno mlade, da ostaju na selu, da se bave svojim poslovima, a to ćemo im olakšati uvođenjem garantovanog otkupa", kazao je Spajić.

Bonus video: