DSS: Vrijednosti avgustovskih i predsjedničkih izbora valorizovaće se na predstojećim izborima

Perović je kazala da ta partija "prednim" radom na terenu daje svoj doprinos da "Narodna koalicija - Složno i tačka" zavijedi pažnju i dobije parlamentarni status.

3014 pregleda 3 komentar(a)
Demokratska Srpska stranka, Foto: DSS
Demokratska Srpska stranka, Foto: DSS

Želje i volje za radom ima na pretek, što je dobar pokazatelj da će se vrijednosti avgustovskih i predsjedničkih izbora na najbolji način valorizovati na predstojećim parlamentarnim izborima, kazala je predsjednica Demokratske Srpske stranke (DSS) Dragica Perović.

Ona je kazala da ta partija "prednim" radom na terenu daje svoj doprinos da "Narodna koalicija - Složno i tačka" zavijedi pažnju i dobije parlamentarni status.

"U tom duhu Opštinski odbor DSS Tivat održao je sjednicu, na kojoj je v. d. predsjednika OO Sinišu Samardžića, zamijenio novoizabrani predsjednik Dejan Risančić", piše u saopštenju te partije.

Dodaju da su na sjednici utvrđene smjernice rada, određeni izborni štabovi, te razmotrena aktuelna politička situacija.

"Pozivamo naše glasače da na parlamentarnim izborima 11. juna izađu na izbore i zaokruže broj 5. „Narodnu koaliciju - Složno i tačka", koju čine Demohrišćanski pokret, Prava Crna Gora, Slobodna Crna Gora, Demokratska srpska stranka i Pokret za Pljevlja", stoji u saopštenju DSS.

Bonus video: