Nišić: Nudimo vraćanje Crne Gore na put sigurnosti, međuetničkog i međuvjerskog sklada

"Kada govorimo o pravcu kretanja naše države postoje dva pravca, jedan je pravac mraka zatvorenog Balkana, nesporazuma, nepoštovanja i drugi pravac je pravac članstva u EU, pravac međuetničkog i međuvjerskog sklada, pravne i zakonodavne sigurnosti"

2530 pregleda 5 komentar(a)
Nišić, Foto: Socijaldemokrate
Nišić, Foto: Socijaldemokrate

Direktorica Socijaldemokrata Crne Gore (SD) i kandidatkinja za poslanicu na koalicionoj listi "Zajedno" Irma Nišić kazala je da koalicija liste na kojoj se nalazi, između ostalog, nudi vraćanje Crne Gore na put sigurnosti, međuetničkog i međuvjerskog sklada.

Listu "Zajedno! Za budućnost koja ti pripada" za vanredne parlamentarne izbore 11. juna pored SD čine i Demokratska partija socijalista (DPS), Liberalna partija (LP) i Demokratska unija Albanaca (DUA).

"Kada govorimo o pravcu kretanja naše države postoje dva pravca, jedan je pravac mraka zatvorenog Balkana, nesporazuma, nepoštovanja i drugi pravac je pravac članstva u EU, pravac međuetničkog i međuvjerskog sklada, pravne i zakonodavne sigurnosti. Naravno odmah možemo pretpostaviti ko koji pravac nudi, a mi kandidatkinje i kandidati sa zajedničke koalicione liste Zajedno možemo jedini našoj državi obezbijediti vraćanje na onaj put koji je imala do 2020. godine i put na kojem je Crna Gora bila poštovana u međunarodnim krugovima", istakla je Nišić obraćajući se građankama i građanima Petnjice, saopšteno je iz SD.

Ona je naglasila da je izborni program koalicije "Zajedno" realno ostvariv, te da će se njegovom realizacijom postići bolji život građana širom Crne Gore.

"Isto to se može odnositi i na pitanje programa. Naš program je realan, naš progam je realno ostvariv i našim programom će se omogućiti da se u svakom kutku Crne Gore, pa i u Petnjici živi dobro i da svaki naš dom bude siguran i ekonomski održiv", zaključila je Nišić na predizbornom skupu u Petnjici.

Bonus video: