Knežević: Uz blagoslov Metodija pozivam na skup podrške našem stradalnom narodu na Kosovu i Metohiji

Knežević je na videu objavljenom ne njegovoj Fejsbuk stranici poručio da će se skup održati u četvrtak 1. juna u 20 časova na Trgu Šaka Petrovića u Nikšiću kod crkve

21143 pregleda 68 reakcija 67 komentar(a)
Knežević, Foto: Facebook
Knežević, Foto: Facebook

Lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević saopštio je danas da u ime koalicije "Za budućnost Crne Gore" uz blagoslov episkopa budimljansko-nikšićkog Metodija poziva građane na "skup podrške našem stradalnom narodu na Kosovu i Metohiji".

Knežević je na videu objavljenom ne njegovoj Fejsbuk stranici poručio da će se skup održati u četvrtak 1. juna u 20 časova na Trgu Šaka Petrovića u Nikšiću kod crkve.

"Gdje ćemo nakon toga krenuti u litiju moleći se za mir na Kosovu i Metohiji, moleći se za mir na Balkanu, ali šaljući i jasnu poruku da naš narod nije sam i da sve ono što smo imali priliku da vidimo juče i prethodnih dana je izazvalo kod nas i revolt i bijes, ali i obavezu da dostojanstveno i ponosno pružimo podršku našoj braći na Kosovu i Metohiji i da čitavom svijetu pošaljemo poruku da naša braća na stradalnom Kosovu i Metohiji nisu sama i da ćemo uvijek biti uz njih", rekao je Knežević.

Bonus video: