"Pravda za sve": Jedan od principa na kojem se temelji program je domaćinska ekonomija, spriječiće raseljavanje sjevera

Vladimir Leposavić sa saradnicima započeo kampanju obilaskom Andrijevice, Berana i BIjelog Polja

28122 pregleda 36 reakcija 10 komentar(a)
Foto: Narodni pokret Pravda za sve
Foto: Narodni pokret Pravda za sve

Narodni pokret "Pravda za sve!" zagovara pravedan sistem u kojem neće biti mjesta korupciji, nepotizmu i privilegijama za odabrane, zalagaće se za pravično suđenje, transparentnost i odgovornost u javnom sektoru, kako bi se osiguralo da svi građani imaju jednak pristup pravdi i poštovanju zakona.

To je, saopštili su iz ovog Narodnog pokreta, u višečasovnom razgovoru sa građanima Andrijevice, Berana i Bijelog Polja rekao nosilac liste Vladimir Leposavić, koji se upoznao sa problemima građana.

On je sa saradnicima obišao ove gradove čime je počela kampanja u susret parlamentarnim izborima zakazanim za 11. jun.

"Uvjereni da će Narodni pokret "Pravda za sve!" biti ključni činilac nove vlasti u Crnoj Gori građani su nastojali da što bolje i što vjerodostojnije upoznaju članove Pokreta sa situacijom na terenu. Građanima Andrijevice, Berana i Bijelog Polja, ali i mnogih okolnih mjesta u kojima su predstavnici našeg Pokreta imali mnogobrojne susrete, predstavljen je politički program, a razgovor je poslužio i da lider Pokreta sa svojim saradnicima otkloni eventualne nedoumice i dileme", navodi se u saopštenju.

Narodni pokret Pravda za sve
foto: Narodni pokret Pravda za sve

Drugi ključni princip na kom se temelji politički program pokreta je, ističu, domaćinska ekonomija.

"Cilj je ojačati ekonomiju zemlje kroz podršku domaćim preduzetnicima, razvoj malih i srednjih preduzeća, te stvaranje povoljnog poslovnog okruženja. Vjerujemo da će jačanje domaće privrede dovesti do otvaranja novih radnih mjesta i povećanja životnog standarda građana", kazali su iz pokreta.

Još jedan ključni aspekt je jednakost šansi.

Narodni pokret Pravda za sve
foto: Narodni pokret Pravda za sve

"Naš Pokret se zalaže za pravednu raspodjelu resursa i pristup kvalitetnom obrazovanju, zdravstvenoj zaštiti i socijalnim uslugama za sve građane. Snažno podržavamo rodnu ravnopravnost, zaštitu prava manjina i promociju inkluzivnog društva u kom se svaka osoba može ostvariti svoje potencijale", piše u saopštenju.

Iz Narodnog pokreta su poručili da odlučno namjeravaju da spriječe.raseljavanje sjevera Crne Gore i vrate stari sjaj i nadu u bolju budućnost građanima Andrijevice, Berana i Bijelog Polja.

Bonus video: