Ibrahimović: Bošnjaci shvatili da treba da budu jedno i 11.juna će dominantno podržati BS

"Ulcinj je u pravom smislu primjer multietničkog sklada i susreta civilizacija. Ne bi Ulcinj bio ovako lijep da nema kolorita bošnjačke kulture i tradicije"

4980 pregleda 17 komentar(a)
Foto: Bošnjačka stranka
Foto: Bošnjačka stranka

Bošnjaci u Crnoj Gori nemaju rezervnu domovinu, želimo ista prava kao i svi drugi građani u našoj državi i želimo da u onim sredinama, u kojima žive manje brojni narodi, da u pravom smislu stignu investicije i ekonomska injekcija od strane države, poručio je predsjednik Bošnjačke stranke i nosilac izborne liste „Jasno je! - mr Ervin Ibrahimović".

On je u razgovoru sa građanima Ulcinja i simpatizerima i članovima BS poručio da će Bošnjačka stranka ostvariti najbolji izborni rezultat i da će biti nezaobilazan činilac prilikom formiranja nove Vlade.

„Ne tražimo ništa više od onoga što nam pripada. Bošnjaci su uvijek mirnim putem, demokratskim sredstvima, tražili svoje mjesto u ovoj našoj prelijepoj Crnoj Gori. Ulcinj je u pravom smislu primjer multietničkog sklada i susreta civilizacija. Ne bi Ulcinj bio ovako lijep da nema kolorita bošnjačke kulture i tradicije. Zato i poručujem da bez Bošnjaka, ne bi ni Crna Gora bila ovako lijepa. Da bi Bošnjaci ostali na svojim ognjištima, treba i država da im stvori uslove za tako nešto“, poručio je Ibrahimović.

Ibrahimović u Ulcinju
foto: Bošnjačka stranka

Istakao je da su predstojeći izbori od velike važnosti za bošnjački narod.

„Jasno je da su Bošnjaci shvatili da treba da budu jedno, kao što jesmo jedno, i da će 11.juna Bošnjaci dominantno podržati Bošnjačku stranku, a to je dobro za Crnu Goru, za sve narode, ali i za evropsku perspektivu Crne Gore“, istakao je Ibrahimović.

Bonus video: