Mi možemo: Problemi Cetinja su brojni a rješenja nedostaju

"Cetinje je nepravedno decenijama zapostavljano, zato je trenutak da se upravo na ovim izborima to i promijeni", navodi se u saopštenju liste “Da.Mi možemo za građansku Crnu Goru”

1997 pregleda 1 komentar(a)
"Mi možemo" na Cetinju, Foto: Mi možemo
"Mi možemo" na Cetinju, Foto: Mi možemo

Kandidati za poslanike sa liste “Da. Mi možemo za građansku Crnu Goru” posjetili su prijestonicu Cetinje i urazgovoru sa građanima tom prilikom kazali da će aktivno raditi na pronalaženju sistemskih rješenja za probleme nezaposlenosti, odlaska mladih, ali i za stvaranje posebnog ambijenta za lica sa posebnim potrebama.

To je saopšteno iz ove liste.

"Osluškujuću potrebe Cetinja stvorićemo ambijent da se iz njega ne odlazi, već da se Cetinju vraćaju ljudi, jer ono to i zaslužuje. Građani Cetinja su ukazali na brojne probleme sa kojima se susrijeću i došlo je niza konkretnih prijedloga koji će biti implementirani čim naša koalicija nakon 11.juna bude konstituent vlasti", navodi se u saopštenju liste "Mi možemo".

Uočen je problem, kako su kazali, neadekvatne zaštite kulturnih dobara.

"To je tematika kojoj ćemo pristupiti s posebnom pažnjom, jer su istorija i duh Cetinja utkani u temelje crnogorske državnosti. Cetinje je nepravedno decenijama zapostavljano, zato je trenutak da se upravo na ovim izborima to i promijeni", dodaje se u sapštenju “Da.Mi možemo za građansku Crnu Goru”.

Bonus video: