Savez Komunista Crne Gore podržao koaliciju Demokrata i URE: "Bečić crnogorski Če Gevara..."

Arhitekta Ratko Đukić, ispred Saveza Komunista Crne Gore poručio je da slogan "Hrabro se broji" , nije puka fraza, nego dobitna kombinacija za Crnu Goru

3274 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Bečić i Abazović, Foto: Aleksa i Dritan - Hrabro se broji
Bečić i Abazović, Foto: Aleksa i Dritan - Hrabro se broji

Savez Komunista Crne Gore dao je podršku koaliciji "Aleksa i Dritan, Hrabro se broji" na vanrednim parlamentarnim izborima 11. juna.

To je saopšteno iz Demokratske Crne Gore koja sa Građanskim pokretom URA čini ovu koaliciju.

Arhitekta Ratko Đukić, ispred Saveza Komunista Crne Gore poručio je da slogan "Hrabro se broji" , nije puka fraza, nego dobitna kombinacija za Crnu Goru.

"A to znači, brži privredni razvoj, znači za državu Crnu Goru bez alternative, a sve na temeljnim istorijskim vrijednostima i antifašizmu. Znači evropski put Crne Gore, znači za slobodu, jednakost, pravdu, bolji životni standard građana i dostojanstvo svakog čovjeka", istakao je Đukić.

Đukić
Đukićfoto: Demokratska Crna Gora

On je dodao da sa ovim partijama i njihovim predstavnicima, sada u koaliciji, birači znaju na čemu su.

"Oni se drže svojih principa, oni ne obmanjuju i ne obećavaju hleba preko pogače i ništa više od onog što je realno u mogućim uslovima i zato imaju veliko povjerenje građana svih dobi. Sa njima ima realne nade za pravednije i prosperitetnije naše društvo i bolju budućnost. Izvanredan čovjek, političar i humanista Aleksa Bečić, najbolji predsjednik Skupštine države Crne Gore u njenoj istoriji, crnogorski " Če Gevara" i Dritan Abazović, lider Građanskog pokreta URA i aktuelni predsjednik Vlade, a poslije izbora ponovo obojica na najznačajnijim državnim pozicijama. Obojica zajedno sa svojim kolegama i koleginicama posvećeni su zakonitostima rada i pravičnosti kao osnovu demokratije, kao i borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije", poručio je Đukić.

Bonus video: