Knežević posjetio Malo brdo, vidio zmiju otrovnicu: Nisam čovjek koji će da štiti interese građevinskih tajkuna...

"Istinski želimo da pomognemo i da nakon ovoga skupa, uhvaćenog poskoka pustimo u prirodu. Jer nije zmija kriva što živi na brdu, a ni vi što živite sa zmijama, krivi su oni u centru grada koji i ne znaju gdje se ovo nalazi", rekao je Knežević

14530 pregleda 44 reakcija 22 komentar(a)
Knežević, Foto: ZBCG
Knežević, Foto: ZBCG

Nisam čovjek koji će da štiti interese ni građevinskih tajkuna, ni preduzimača, ja želim da štitim interese običnih građana, obespravljenih, saopštio je predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) i nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" (ZBCG) Milan Knežević.

Iz ZBCG je saopšteno da je Knežević posjetio stanovnike podgoričkog naselja Malo Brdo i razgovarao sa njima o problemima sa kojima se susreću, ali i potencijalnim rješenjima.

Knežević je kazao da je došlo vrijeme da i ovi ljudi konačno dobiju neku institucionalnu satisfakciju i da se moraju tražiti rješenja za svakodnevne životne probleme sa kojima se stanovnici Malog Brda suočavaju svakoga dana.

"Imate probleme sa legalizacijom, vodosnadbijevanjem, sa infrastrukturom, sa škorpijama i zmijama i ovo više liči na neku prašumu, a ne na dio grada koji bi trebao da bude urbanizovan", kazao je Knežević.

On je dodao da je tokom posjete ovom naselju imao priliku da se uvjeri sa kakvim se problemima stanovnici Malog Brda suočavaju, ali i da vidi uhvaćenu zmiju otrovnicu.

"Ove ni malo prijatne situacije su svakodnevica stanovnika Malog Brda i realni problemi koji moraju biti riješeni. Istinski želimo da pomognemo i da nakon ovoga skupa, uhvaćenog poskoka pustimo u prirodu. Jer nije zmija kriva što živi na brdu, a ni vi što živite sa zmijama, krivi su oni u centru grada koji i ne znaju gdje se ovo nalazi", zaključio je Knežević.

Iz ZBCG su poručili da je njihova odgovornost i cilj podrška i briga za sve ljude u Crnoj Gori.

Bonus video: