Cikotić: U Petnjici uništen bilbord sa mojim likom i zamijenjen Đukanovićevim

"Zna se odlično ko je, ali srećno im bilo s takvim pokušajima. Bihorke i Bihorci dobro znaju kako postupati s onima koji kradu i uništavaju tuđe"

15673 pregleda 28 reakcija 26 komentar(a)
Foto: Amina Cikotić (Facebook)
Foto: Amina Cikotić (Facebook)

Amina Cikotić, kandidatkinja za poslanicu sa liste "SDP - Za našu kuću" saopštila je da je uništen bilbord sa njenim likom u njenoj rodnoj Petnjici i zamijenjen drugim.

Ona je na Fejsbuku postavila fotografiju na kojoj se vidi da umjesto njene na bilbordu postavljena fotografija bivšeg predsjednika Crne Gore i Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića koja je korišćena u kampanji za nedavno održane predsjedničke izbore.

"Socijaldemokratska partija u Petnjici ima jedan bilbord. Jedan i na njemu piše da je Crna Gora naša kuća i da pod njenim krovom ima mjesta za sve nas. I taj jedan je nekome zasmetao. Taj neko je našu poziciju odlučio da ukrade, a plakat da pocijepa", napisala je Cikotić.

Amina Cikotić, Amina Cikotić bilbord, bilbord
foto: Amina Cikotić (Facebook)

A potom je upitala: Nego, ko je taj?

"Zna se odlično ko je, ali srećno im bilo s takvim pokušajima. Bihorke i Bihorci dobro znaju kako postupati s onima koji kradu i uništavaju tuđe. Ne žele da imaju posla s takvima, a kamoli da ih takvi zastupaju u skupštini. Srećom, neće ni imati priliku", dodala je.

Navodi da Petnjica mora imati svoj glas u skupštini.

"Pozivam svoje sugrađane da me podrže, jer ću pošteno, vrijedno i uporno braniti njihove interese iduće četiri godine i nikad, nikad neću ukrasti ni uništiti nešto tuđe. Nego, ko to još može reći, a da mu povjerujete", zaključila je.

Bonus video: