Burić: Demokrate su nastale iz podjela

"U Nikšiću, kao i u cijeloj Crnoj Gori nikada nijesmo bili jedinstveniji, vjerujem da je to jedan od razloga zbog kojih se plaše da ćemo ih opet, kao i svaki put do sada, sa stilom oduvati na izborima koji nas očekuju", rekao je Burić
134 pregleda 1 komentar(a)
Marko Burić, Foto: DPS
Marko Burić, Foto: DPS
Ažurirano: 06.09.2017. 17:13h

Marko Burić iz nikšićkog odbora Demokratske partije socijalista kazao je da su Demokrate nastale iz podjela.

On je reagovao na saopštenje Demokrata u kojem se navodi da je DPS na klizavom terenu.

"Demagozi, manipulatori i prevrtljivci, kada nanovo pokušavaju raznoraznim besmislicama i neistinama da obmanu crnogorsku javnost, samo dokazuju onu staru da praznina najviše zveči. Snovi o nekakvim podjelama u DPS-u već godinama žive u glavama naših političkih protivnika, pa tako ni Demagozi nijesu uspjeli da izbjegnu ovu zamku, mada znaju da ih nakon takvih laži pobijedimo još ubjedljivije nego do tad. Jedno je sigurno, podjele su teren na kojem se Demagozi nikada nećete okliznuti, jer su nastali iz podjela. Snaga DPS-a je, između ostalog, u jedinstvu, koje nas je, za razliku od njih i njihovih partija, uvijek krasilo. U Nikšiću, kao i u cijeloj Crnoj Gori nikada nijesmo bili jedinstveniji, vjerujem da je to jedan od razloga zbog kojih se plaše da ćemo ih opet, kao i svaki put do sada, sa stilom oduvati na izborima koji nas očekuju. Umjesto da se stide što su Kotoranima podmetnuli stranog državljanina za predsjednika Opštine, Demagozi se hvale kao da su nešto samostalno postigli bez učešća ostalih koalicionih partnera na lokalnom nivou, pa čak prećutkuju da im je prethodna vlast DPS-a ostavila koji milion viška u opštinskoj kasi. Umjesto da se stide što su pozapošljavali kume, djecu, rođake, prijatelje i ljude sa kriminalnim dosijeom, Demagozi i dalje „zveče“. U prazno, naravno", rekao je Burić.

Burić je dodao da "neka "Miloševićevi politički unučići", nastave sa svojim demagoškim podvalama, besmislicama i neistinama"

"Očekivano, Demagozi se nijesu „pohvalili“ da su na mjesto šefa Agencije za borbu protiv korupcije u Budvi zaposlili sina direktora Demokratske Crne Gore Vlada Vujovića. Pošto očigledno smatraju da nema dovoljno dobrog i profesionalnog kadra u Budvi i Kotoru, prema informacijama koje kruže ovim opštinama, Vujovića mlađeg pripremaju za novo, bolje uhljebljenje po partijsko-familijarnoj liniji. Još očekivanije, Demagozi će i ovo partijsko zapošljavanje prećutati i dizati prašinu oko besmislenih tema, ne bi li prikrili bezakonje kojim se služe od prvog dana dolaska na vlast. Neka "Miloševićevi politički unučići", nastave sa svojim demagoškim podvalama, besmislicama i neistinama. Jasno je da besposličari poput njih nemaju druga posla osim da napadaju bolje od sebe, ali svakom društvu su potrebni i takvi, koji svojim primjerom potvrđuju da svako može poslužiti, makar i kao loš primjer", kazao je Burić.

Bonus video: