Grbin podržao SDP: "Bili ste uz nas u ona mračna vremena 90-ih..."

"Drage drugarice i drugovi, draga braćo i sestre iz SDP Crne Gore, iza vas je trećina vijeka u kojem ste bili na pravoj strani istorije a ispred vas su veliki, važni izbori na kojima imate našu punu podršku"

3324 pregleda 13 komentar(a)
Grbin, Foto: SDP
Grbin, Foto: SDP

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Hrvatske Peđa Grbin uputio je podršku SDP Crne Gore povodom predstojećih parlamentarnih izbora, saopšteno je iz crnogorskog SDP.

"Drage drugarice i drugovi, draga braćo i sestre iz SDP Crne Gore, iza vas je trećina vijeka u kojem ste bili na pravoj strani istorije a ispred vas su veliki, važni izbori na kojima imate našu punu podršku. Imate našu punu podršku zato što ste poput nas, stranka koja se bori za ljude, koja se bori za socijalnu pravdu, koja se bori za ravnopravnost, koja se bori za uspješnu budućnost svoje zemlje.

Ali uz vas smo i zato što ste vi bili uz nas kada je to bilo potrebno, zato što ste bili uz nas u ona mračna vremena 90-ih kada ste sa Cetinja znali poslati poruku “sa Lovćena vila kliče, oprosti nam Dubrovniče”. Vaše su riječi, vaša su djela, vaše su politike utkane u Ustavu nezavisne Crne Gore.

Vaša politika je politika evroatlantskog puta Crne Gore i zato je red da vi budete oni koji će Crnu Goru u ujedinjenu Evropu i uvesti. Pred vama su izbori a ja vam kažem naprijed, idemo u pobjede", poručio je Grbin.

Bonus video: