DPS Zeta: Demokrate da se izjasne o inicijativi za smjenu Krstovića

"Da li ćemo biti u prilici da vidimo njihovo uskraćivanje podrške lokalnoj vlasti čiji su dio i na kraju krajeva", upitali su iz zetskg DPS-a

2965 pregleda 8 komentar(a)
Demokratska partija socijalista, Foto: DPS
Demokratska partija socijalista, Foto: DPS

Usljed svih problema, suludih inicijativa i performansa ispaštaju građani Zete, koji su mjesecima unazad zatrpani otpadom, razorenih puteva i još uvijek bez ijednog formiranog organa, kazali su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Zeta.

Prošle su sedmice, kako navode, od kako je Demokratski front (DF) uputio lokalnoj Skupštini inicijativu za smjenu predsjednika Luke Krstovića, što, prema njihovoj ocjeni, predstavlja kulminaciju krize u kojoj se nalazi lokalna vlast u Zeti.

"Na sve to, još uvijek nijesmo uspjeli da čujemo glas Demokratske Crne Gore po pitanju jedne takve inicijative. Navikli smo na njihovu hroničnu neopredijeljenost i suzdržanost u stavovima ali ovakva vrsta ćutanja zaista zabrinjava čak i njihove pristalice kao i ukupnu zetsku javnost", dodali su iz zetskog DPS-a.

Očekuju, kako kažu, da čuju kakav će biti njihov odnos prema svemu ovome.

"Da li ćemo biti u prilici da vidimo njihovo uskraćivanje podrške lokalnoj vlasti čiji su dio i na kraju krajeva, kakav je njihov stav prema onome što su bila naša upozorenja – da se uvrštavanjem u dnevni red ovakve inicijative flagrantno krši zakon i poslovnik i da je najprije zbog toga opravdana potencijalna smjena Krstovića", naveli su.

Bonus video: