Spajić: Spreman sam da odgovaram ukoliko se dokaže da sam uradio bilo šta nelegalno

Prema njegovim riječima, drugi pokušavaju da diskvalifikuju PES upravo u trenutku kad, kako kaže, prave projekte i dižu penzije i zarade

34888 pregleda 703 reakcija 104 komentar(a)
Spajić, Foto: PES
Spajić, Foto: PES

Nosilac izborne liste Pokreta Evropa sad (PES), Milojko Spajić poručio je da je spreman da odgovara do kraja života ukoliko je bilo šta nelegalno uradio, saopšteno je iz te partije.

Spajić je, kako se navodi, pozvao nadležne da pokrenu postupak ukoliko se dokaže da su pojedinci lažno uzbunjivali javnost.

On je ocijenio da su Crnoj Gori potrebni novi projekti, te dodao da će se samo takvim temama baviti, ne obazirući se, kako kaže, na "političarenja i podmetanje lažnih afera" oponenata tog pokretu.

Spajić je kazao da je projekat Montenegro Business District spreman, te dodao da će biti lociran na Ćemovskom polju.

"To će biti posebna biznis zona na 3 km2 koja će okupiti najveće svjetske kompanije i obezbijediti zaposlenje za hiljade naših građana sa prosječnim platama preko 1000 eura, po uzoru na svjetske metropole, kao što su La Defense u Parizu, City u Londonu itd", dodao je Spajić.

Prema njegovim riječima, drugi pokušavaju da diskvalifikuju PES upravo u trenutku kad, kako kaže, prave projekte i dižu penzije i zarade.

"Kad smo digli zarade, srušili su Vladu. Danas pokušavaju da vas ubijede da je prije Spajića i Evrope sad sve bilo sjajno i da smo mi glavni problem cijele Crne Gore, tako da ako nas ne bude - da će opet sve biti sjajno", naglasio je Spajić.

Napad svih na PES je, kako on smatra, samo odraz snage tog pokreta.

"Napadajte lažima mi smo samo jači, a vi samo ličite na stari režim", zaključio je Spajić.

Bonus video: