Ibrahimović: Nakon što se formira buduća Vlada, BS će zahtijevati da se krene u rješavanje gorućih problema Pljevalja

"11. juna, kada se saopšte rezultati izbora i kada se bude vidjelo da ćemo biti nezaobilazan faktor za formiranje Vlade, ali ne svakakve Vlade, već proevropske, građanske, u kojoj će se cijeniti svaki građanin Crne Gore", kazao je predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović

4256 pregleda 7 komentar(a)
Sa promotivnog skupa Bošnjačke stranke u Pljevljima., Foto: Bošnjačka stranka
Sa promotivnog skupa Bošnjačke stranke u Pljevljima., Foto: Bošnjačka stranka

Nakon što se formira buduća proevropska Vlada, Bošnjačka stranka (BS) će zahtijevati da se krene u rješavanje gorućih problema Pljevalja, poručio je predsjednik Bošnjačke stranke i nosilac liste “Jasno je!” Ervin Ibrahimović.

Kako je saopšteno iz BS, Ibrahomović je na promotivnom skupu u Pljevljima kazao da nema govora o kulturi i tradiciji Bošnjaka bez Pljevalja.

“11. juna, kada se saopšte rezultati izbora i kada se bude vidjelo da ćemo biti nezaobilazan faktor za formiranje Vlade, ali ne svakakve Vlade, već proevropske, građanske, u kojoj će se cijeniti svaki građanin Crne Gore, tada će jedan od naših uslova za dogovor o formiranju Vlade biti rješavanje gorućih problema u Pljevljima. Mi želimo da Pljevlja kao grad žive, jer ne možemo pričati o jakom Bošnjaku, o očuvanju kulture, tradicije Bošnjaka bez Pljevalja”, kazao je Ibrahimović.

On je naveo da Pljevlja posjeduju ogromno prirodno bogatstvo, ali i da je, kako kaže, grad koji ima kulturu i tradiciju.

“Ovaj grad je dragulj bošnjačke kulture i tradicije. Moramo razvijati Pljevlja i u ovaj grad se mora ostajati. Na to nas obevazuju svi oni ljudi koji su dali živote za ovaj prelijepi kraj. Znamo ko smo, znamo šta smo, znamo šta želimo, to ćemo 11.juna potvrditi glasanjem za Bošnjačku stranku”, kazao je Ibrahimović.

Poslanica Bošnjačke stranke Kenana Strujić-Harbić kazala je da je Bošnjačka stranka svojim radom u prethodnom periodu pokazala da je na braniku interesa bošnjačkog naroda i države Crne Gore.

Bonus video: