Kabinet premijera: Žao nam je što se Milović služi neistinama, da se oglasi SDT

Navodni snimak razgovora Filipa Adžića i Rada Miloševića nikada nije primljen u zgradu Vlade, niti navodni podaci o takvom razgovoru postoje"

11489 pregleda 31 reakcija 17 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Boris Pejović
Ilustracija, Foto: Boris Pejović

Kabinet premijera Dritana Abazovića saopštio je da navodni kompromitujući razgovor između ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića i bivšeg direktora Uprave carina i prihoda Rada Miloševića nikada nije primljen u zgradu Vlade, niti navodni podaci o takvom razgovoru postoje.

Kako su naveli oglasili su se povodom navoda Andreja Milovića, koji je rekao da je Specijalno državno tužilaštvo (SDT) prije nekoliko mjeseci službenim putem tražilo navodni snimak.

Milović, član Predsjedništva Pokreta Evropa sad, ranije je pozvao je premijera Dritana Abazovića da dostavi SDT-u, kako je kazao, snimljeni razgovor između Miloševića i Adžića.

"Žao nam je što se gospodin Milović služi neistinama, stoga a u cilju istinitog informisanja, pozivamo SDT da obavijesti javnost da li su navedeni podaci ikada traženi od premijera i ako jesu, da li je i kada takav zahtjev dostavljen Vladi", zaključuju iz Kabineta premijera.

Bonus video: