"Hrabro se broji" u Šavniku: Ova opština ne zaslužuje to što joj priređuju predstavnici bivšeg režima

"Posebnu će podršku Vlade imati vaši proizvođači i prerađivači mlijeka, da vaše blago dostigne što širi krug evropskih potrošača", kazao je Bečić prilikom posjete Šavniku

7076 pregleda 7 komentar(a)
Abazović i Bečić u Šavniku, Foto: Aleksa i Dritan - Hrabro se broji
Abazović i Bečić u Šavniku, Foto: Aleksa i Dritan - Hrabro se broji

Nosilac liste koalicije "Hrabro se broji" Aleksa Bečić kazao je, prilikom posjete Šavniku, da ta opština ne zaslužuje ovo što joj priređuju predstavnici bivšeg režima koji se grčevito opiru volji građana i izmišljaju i proizvode različite proceduralne smetnje "da bi zadržali vlast nad vama".saopšteno je iz te koalicije.

"Hrabrost Drobnjaka nije promakla ni književniku iz udaljenog dijela susjedne Hrvatske, Ivanu Mažuraniću, koji je opjevao junaštva Novice Cerovića, Mirka Aleksića i drugih i dao im svjetsku slavu", kazao je Bečić, navodi se u saopštenju.

Sedam uzastopnih izbora za lokalnu vlast, dodaje on, samo da ne bi došlo do smjene prethodne garniture ulazi u istoriju političkih apsurda i Šavničani im to ne opraštaju, što se, kako je kazao, vidjelo po rezultatima predsjedničkih, a još će se bolje vidjeti po rezultatima parlamentarnih izbora.

Bečić u Šavniku
Bečić u Šavnikufoto: Aleksa i Dritan - Hrabro se broji

"Bečić se takođe osvrnuo na to da će 44. Vlada zasigurno svoju pažnju i resurse usmjeriti ka unaprijeđenju životnog standarda svakog pojedinca ove opštine, kao i na to da će podsticati razvoj privrede u ovoj oblasti", navodi se u saopštenju koalicije "Hrabro se broji".

Posebnu će podršku Vlade imati, kazao je Bečić, vaši proizvođači i prerađivači mlijeka, da vaše blago dostigne što širi krug evropskih potrošača.

"Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je da je uvjeren da će se odgovornom politikom uspjeti oživjeti šavnički kraj koji zaslužuje bolji tretman države", saopšteno je.

Bečić i Abazović u Šavniku
Bečić i Abazović u Šavnikufoto: Aleksa i Dritan - Hrabro se broji

Uvjeren sam, dodao je on, da ćemo zajedničkim snagama kao i vizionarskim pristupom stvoriti odgovornu politiku u korist ove opštine.

"Šavničani to od nas i očekuju, ali i zaslužuju. Energetika je ono što je potencijal ovoga kraja, pa strani investitori pokazuju interesovanje za ulaganje u istu, ali i turistički potencijal takođe ne izostaje. Po svojim prirodnim karakteristikama prostor opštine Šavnik predstavlja veliki turistički potencijal, koji ćemo naravno u potpunosti iskoristiti i plasirati ostatku svijeta kako bi dolazak turista bio veći", rekao je Abazović.

Bonus video: