Milović: Neistinama se služi Kabinet premijera, Novović je rekao da mu ANB i ostali ne dostavljaju informacije

"Saradnja je loša od kad je uhapšen Rade Milošević, zbog čega je ekspresno smijenjen cijeli vrh ANB i prekinuto slanje informacija SDT-u. Zato je i višestruko osuđivano lice na insistiranje Dritan Abazovića moralo ući u ANB da bi napravilo haos u sistemu i spriječilo da kompromitujući podaci nastave da stižu u SDT"

15297 pregleda 16 komentar(a)
Milović, Foto: Boris Pejović
Milović, Foto: Boris Pejović

Član Predsjedništva Pokreta Evropa sad (PES) Andrej Milović kaže da se kabinet premijera Dritana Abazovića služi se neistinama.

On je na Tviteru reagovao nakon što mu je Kabineta predsjednika Vlade u odgovoru dostavljenom medijima saopštio kako navodni kompromitujući razgovor između ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića i bivšeg direktora Uprave carina i prihoda Rada Miloševića nikada nije primljen u zgradu Vlade, niti navodni podaci o takvom razgovoru postoje.

"Jasno sam naveo da Specijalno državno tužilaštvo (SDT) službenim putem više mjeseci traži od Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) da dostavi snimak telefonskog razgovora između uhapšenog Rada Miloševića i ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića", kaže Milović.

Dodaje i da je Glavni specijalni tužilac Vladimir Novović javno u TV intervjuu već istakao da mu ANB i drugi organi ne dostavljaju informacije i da je saradnja loša.

"Saradnja je loša od kad je uhapšen Rade Milošević, zbog čega je ekspresno smijenjen cijeli vrh ANB i prekinuto slanje informacija SDT-u. Zato je i višestruko osuđivano lice na insistiranje Dritan Abazovića moralo ući u ANB da bi napravilo haos u sistemu i spriječilo da kompromitujući podaci nastave da stižu u SDT", zaključio je Milović.

Bonus video: