Đurašković poručio Živkoviću: Sve što na Cetinju izgovorite je mućak

"Iz Cetinja je krenula promjena i ona će od nedjelje zahvatiti cijelu Crnu Goru"

19139 pregleda 391 reakcija 28 komentar(a)
Đurašković, Foto: Prijestonica Cetinje
Đurašković, Foto: Prijestonica Cetinje

Život se nakon vašeg odlaska doslovno rađa na Cetinju. Zato je sve što u našem gradu izgovorite mućak, poručio je Nikola Đurašković, aktuelni gradonačelnik Cetinja i nosilac liste "SDP – Za našu kuću" na parlamentarnim izborima 11. juna.

On je u saopštenju SDP-a, naveo da je dva puta dobro pogledao što je u Cetinju izjavio i sa kim se sastao vršilac dužnosti predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković.

"I nisam mogao da vjerujem. Gledam prvi put, čovjek priča o vraćanju duga, a pored njega sjedi čovjek koji je zadužio grad više od 40 miliona eura. Ne zna se da li je poznatiji po u nekoliko dana fiktivno vraćenih 90.000 eura akontacija ili po brojnim koruptivnim poslovima koje će građani Cetinja plaćati decenijama", kaže Đurašković.

Upisato je Živkovića što nijee kolegu priupitao o Njegošovoj ulici, nikad izgrađenom TV studiju u Obodu, Makoku, kanalizaciji od koje je poneko dobio i stan, i tako redom...

"Nijesam mogao da vjerujem, pa sam opet pogledao, kad s druge strane v.d. Živkovića dvojac koji je bez znanja Izvršnog odbora TO Cetinje potpisao sporazum po kojem su građani Cetinja VD direktoru platili otpremninu od više od 20.000 eura. Sa isto toliko para ćemo uspjeti godišnje pomoći nekoliko parova u vantjelesnoj oplodnji", istakao je Đurašković.

Kaže in da vraćaju njihove dugove.

"Redovno servisiramo zarade, svakodnevno realizujemo brojne investicije. Besplatni vrtići, uvećane naknade za porodilje, prevoz za radnike koji rade van Cetinja i, nakon tri decenije, nova radna mjesta na prostoru Gornjeg Oboda. U samo 15 mjeseci Cetinje je postalo gradilište, primjer u Crnoj Gori po progresivnoj politici. Iz Cetinja je krenula promjena i ona će od nedjelje zahvatiti cijelu Crnu Goru", zaključio je Đurašković.

Bonus video: