Perović Ivanović: Novac iz budžeta donirali smo narodnim kuhinjama i Udruženju roditelja djece sa smetnjama u razvoju

"Novac koji su dobili od građana neka usmjere ka građanima makar jednom u životu", rekla je Perović Ivanović

1475 pregleda 3 komentar(a)
Dragica Perović Ivanović, Foto: Da. Mi možemo za građansku Crnu Goru
Dragica Perović Ivanović, Foto: Da. Mi možemo za građansku Crnu Goru

Nositeljka liste "Mi možemo Dragica Perović Ivanović kazala je, na završnom okupljanju koalicije, "Da. Mi možemo za građansku Crnu Goru" koja je u srijedu održana u Podgorici, da neće praviti konvenciju i novac iz budžeta trošiti na paradiranje i zor nego će, umjesto toga, nekoliko narodnih kuhinja i Udruženje roditelja djece sa smetnjama u razvoju dobiti donaciju.

Govoreći o crnogorskoj političkoj sceni ona je, kako se navodi u saopštenju, kazala da pozivaju sve partije da slijede njihov primjer i prekinu sa šljaštećim vašarima gdje udovoljavaju svojim liderskim ambicijama.

"Novac koji su dobili od građana neka usmjere ka građanima makar jednom u životu", rekla je Perović Ivanović, navodi se u saopštenju.

Još jednom, svojim karijerama, životom, odnosom prema zajednici, dodala je ona, pokazali smo da možemo, a našim akcijama ćemo pokazati da smo jedina prava građanska opcija.

"Drage građanke i građani, 11. je vaš dan. Odlučite pametno i vratite moć odlučivanja sebi. Glasajte za jedinu listu od vas i za vas - Da. Mi možemo za građansku Crnu Goru. Zaokružite 9. Srećno nam svima", kazala je Perović Ivanović.

Bonus video: