Ibrahimović: Bar je primjer kako treba da se njeguje multietnički i multivjerski sklad

"Ova kampanja pokazuje da su Bošnjaci sazreli, da znaju ko su i da samo ako smo jedno, možemo preskočiti sve barijere koje se nalaze pred manje brojnim narodima, a mnogo ih je”, kazao je predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović

2694 pregleda 5 komentar(a)
Ibrahimović na promotivnom skupu u Baru, Foto: Bošnjačka stranka
Ibrahimović na promotivnom skupu u Baru, Foto: Bošnjačka stranka

Bar je primjer kako treba da se njeguje multietnički i multivjerski sklad, a primjer Bara treba da slijede i druge opštine u Crnoj Gori, poručio je predsjednik Bošnjačke stranke (BS) i nosilac liste “Jasno je!” Ervin Ibrahimović.

On je na promotivnom skupu u Baru poručio da je jaka Bošnjačka stranka garancija očuvanja multivjerskog i multietničkog sklada.

"Ova kampanja pokazuje da su Bošnjaci sazreli, da znaju ko su i da samo ako smo jedno, možemo preskočiti sve barijere koje se nalaze pred manje brojnim narodima, a mnogo ih je”, kazao je Ibrahimović.

On je podsjetio da je Crna Gora kandidat za EU, i da je uvjeren da je Bošnjačka stranka najbolji kormilar na tom putu.

"Godinama unazad smo pokazali da smo trpjeli brojne udarce, samo da bi očuvali državu Crnu Goru, da bi se ona razvijala. Vrijeme je da se napokon izjednače svi građani. Ne može prva referenca biti nacionalna ili vjerska pripadnost. Zato danas Bošnjaci žele da sa Bošnjačkom strankom prave evropsku i prosperitetnu Crnu Goru", dodao je Ibrahimović.

Predsjednica Opštinskog odbora BS Bar Edina Dešić ističe da je Bošnjačka stranka jedna od najstabilnijih političkih partija u Crnoj Gori, pa je, kako kaže, jasno i zašto bilježe konstantan rast podrške.

"Jasno je da će Bošnjačka stranka i u buduće biti važan faktor koji će značajno uticati na kreiranje političkih procesa u Crnoj Gori", zaključila je Dešić.

Bonus video: