Novi pobjeđuje podržao koaliciju Demokrate-URA

"Junaštvo je podvig, hrabrost je etika, nema podviga bez etike i ništa Crnoj Gori danas nije tako nasušno potrebno kao hrabrost'', navodi se u saopštenju

3605 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Novi pobjeđuje
Foto: Novi pobjeđuje

Novi pobjeđuje, politički subjekt u lokalnom parlamentu u Herceg Novom, pozvao je svoje članove i simpatizere da glasaju za koaliciju ''Aleksa i Dritan, Hrabro se broji''.

"Junaštvo je podvig, hrabrost je etika, nema podviga bez etike i ništa Crnoj Gori danas nije tako nasušno potrebno kao hrabrost'', saopštili su iz Novi pobjeđuje.

"Potpisan je Temeljni ugovor, usvojena Rezolucija o genocidu u Pivskim Dolima i Velici, u toku je žestoki obračun sa duvanskom mafijom i sa škaljarskim i kavačkim klanom i njihovom logistikom u kriminalnom režimu Mila Đukanovića pri čemu se radi na uslovu svih uslova na eliminaciji kancera iz pravosudnog sistema.

"Zbog ljubavi prema Crnoj Gori eliminisane su sujete jer Crnu Goru treba voljeti i zbog onog što je bila i zbog onog što će biti. Državi se vraća dostojanstvo i ne poigrava se sa njom i zbog toga se traže i nalaze nove čestite sudije i tužioci-novi ljudi, Hrabri ljudi. Državi se vraća imovina i budućnost kao u slučaju trajekta Kamenari - Lepetane.

"Državi se vraća smisao i zato je vraćena bolnica Meljine u javni sektor. Nastavlja se borba za Institut jer je naš, a ne zato što je moj ili tvoj. Biti vedar, duhovit i vjerovati da nas ima dovoljno da pobijedimo za sve i za Novi. I zato grupa građana 'Novi pobjeđuje' podržava izbornu listu - koaliciju Demokratske Crne Gore i GP URA, jer je časno i hrabro biti za Aleksu i Dritana i to se broji'', zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: