Burdžović: Zloupotreba institucija za obmane i podjele, napredna Crna Gora ima za koga da glasa

Grube riječi, zapaljive poruke, govor mržnje i omalovažavanje na račun drugog su praksa koja mora da prestane, poručila je kandidatkinja za poslanicu liste „Da. Mi možemo za građansku Crnu Goru“

3130 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Mi Možemo
Foto: Mi Možemo

Maida Burdžović, kandidatkinja za poslanicu liste „Da. Mi možemo za građansku Crnu Goru“, kazala je da se državne institucije zloupotrebljavaju za obmane i podjele.

Rekla je, ipak, da "napredna, prosperitetna, zdrava, evropska Crna Gora" na izborima 11. juna ima za koga da glasa.

"Ostalo je još par dana do izbora, a mi po ko zna koji put na političkoj sceni svjedičimo mnoštvu lažnih obećanja. Sve to ne bi bilo tako strašno da naši dosadašnji političari koristeći pozicije moći i sve državne institucije koje narod plaća, ne zloupotrebljavaju za obmane i podjele koje već dugo postoje u našem društvu", saopštila je ona.

Poručila je da su grube riječi, zapaljive poruke, govor mržnje i omalovažavanje na račun drugog praksa koja mora da prestane.

"Jasno je da osim naučenih fraza oni i nemaju šta drugo da ponude. Skupe kampanje sa stotinama bilborda, reklamnog materijala, plaćenih aktivista, a sve to uz zloupotrebu državnih resursa, moraju biti naša prošlost. Vrlo često, potcjenjujući pamet naših građana misle da će im po ko zna koji put ista priča proći. Mi vjerujemo da je svemu tome došao kraj, da 11. juna napredna, prosperitetna, zdrava, evropska Crna Gora ima za koga da glasa", dodaje se u saopštenju.

Burdžović je rekla da je, učešćem na izborima, koalicija „Da. Mi možemo za građansku Crnu Goru“ pokazala da sve može biti drugačije.

"Govor prosperiteta, mira, međusobnog uvažavanja je izbor budućnosti Crne Gore", zaključila je ona.

Bonus video: