"Hrabro se broji": Politika prošlosti više se neće vratiti

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić pozvao je građane da glasaju za, kako je naveo, pobjedničku koaliciju

3880 pregleda 6 komentar(a)
Završna konvencija koalicije Građanskog pokreta URA i Demokrata “Hrabro se broji!”, Foto: Demokrate
Završna konvencija koalicije Građanskog pokreta URA i Demokrata “Hrabro se broji!”, Foto: Demokrate

Na političku scenu Crne Gore više se nikad neće vratiti politika prošlosti, koja je društvo dovela do potpunog ekonomskog i društvenog urušavanja, poručeno je sa završne konvencije koalicije Građanskog pokreta URA i Demokrata “Hrabro se broji!”.

Kako je saopšteno iz Demokratske Crne Gore, na konvenciji u Podgorici je istaknuto da će Crna Gora, zajedno sa hrabrim ljudima, nastaviti da broji mnoge uspjehe.

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić pozvao je građane da glasaju za, kako je naveo, pobjedničku koaliciju.

On je kazao da građani hrabro broje sve poduhvate koji su napravljeni od 30. avgusta 2020. godine.

“Neophodno je da se u narednom periodu svi zajedno presaberemo i da glasamo 11. juna za našu koaliciju, jer jedino ona garantuje stabilnost i odgovornost kojom će ovu državu uvesti u Evropsku uniju", istakao je Katić.

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić poručio je da narod Crne Gore i građani Kotora više ne žele da broje mafijaške klanove i mafijaška ubistva, već kruzere i turiste.

“Ovaj predizborni skup je skup pobjednika, jer mi smo pobijedili samim tim što smo nakon 30. avgusta stvorili državu i atmosferu u kojoj više glava ne zavisi od izbora, posao ne zavisi od izbora”, naveo je Jokić.

Predsjednik Opštine Ulcinj Omer Barjaktari ocijenio je da će koalicija "Hrabro se broji!" ostvariti odličan rezultat.

On smatra da će koalicija “Hrabro se broji!” predstavljati noseći stub buduće vlasti, koji mora biti što jači kako bi država i njene institucije bile stabilne i postojane.

Predsjednik Opštine Kolašin Vladimir Martinović istakao je da je za stabilan put ekonomskog oporavka Crne Gore potrebna pravna država, kao i zatvaranje poglavlja 23 i 24.

"Kada imate jake institucije, pravnu državu, tada se možemo razvijati, tada možemo dovoditi investitore koji žele nova radna mjesta, sigurnost", naveo je Martinović.

Zamjenik gradonačelnice Podgorice, Danilo Šaranović, kazao je da će 11. jun biti dan kada će Crna Gora trajno raskinuti sa svim lošim praksama.

“Jedanaesti jun će biti dan, kao što bi Dritan rekao, spektakularne pobjede nad organizovanim kriminalom i korupcijom, dan pobjede poštene, slobodne i hrabre Crne Gore i dan kada će Crna Gora hrabro grabiti ka boljoj budućnosti”, naveo je Šaranović.

Bonus video: