DPS Zeta: Našoj opštini prijeti zaraza, građani da ocijene rad sadašnje uprave u nedelju

Građane Zete su upitali iz DPS-a kako je nova politička većina i gradska uprava u toj crnogorskoj opštini iskoristila svoju priliku i pozvali ih da ocijene njen današnji izgled

5949 pregleda 12 komentar(a)
Demokratska partija socijalista, Foto: DPS
Demokratska partija socijalista, Foto: DPS

Zeti prijeti zaraza, jer je zatrpana smećem, a zetskim lokalnim putevima se jedva prolazi od kratera jer za pola godine nijesu bili u stanju zakrpiti ni udarne rupe, ocijenjeno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Zeta.

Iz tog odbora su građanima Zete poručili da nemaju namjeru da se osvrću na, kako kažu, političke prilike, nestabilnost, krizu lokalne vlasti i smjenu predsjednika skupštine "nakon svega pola godine", već da žele da ukažu na rezultate rada nove gradske uprave.

"Za pola godine ova gradska uprava nije uspjela formirati gotovo nijedan organ, uz toliko posla koji ih čeka po tom pitanju. U minulih pola godine, usljed frapantne nesposobnosti da se regulišu elementarni problemi građana, gradska uprava se bavila vraćanjem Kosova u sastav Srbije, granicama koje niko ne problematizuje, odbacivanjem nacionalnih simbola, jednom riječju, svime sem onim čime bi trebalo da se bavi", navodi se u nepotpisanom saopšternju zetskog DPS-a.

Građane Zete su upitali kako je nova politička većina i gradska uprava u toj crnogorskoj opštini iskoristila svoju priliku i pozvali ih da ocijene njen današnji izgled.

"Dragi građani, razmislite samo o jednom, kako ste zadovoljni njihovim radom?. Potpuno racionalno i iskreno ocijenite takav rad u nedelju", rekli su iz DPS.

Bonus video: