Krapović: Budva nakon pobjede nad kriminalnim režimom nije dobila vlast kakvu zaslužuje, osim kada sam ja vodio Opštinu

Krapović je pozvao građanke i građane Budve da u nedjelju, 11. juna, masovnim izlaskom na parlamentarne izbore podrže listu pod brojem 13. "Aleksa i Dritan – Hrabro se broji"

12261 pregleda 22 reakcija 22 komentar(a)
Krapović, Foto: Demokratska Crna Gora
Krapović, Foto: Demokratska Crna Gora

Dragan Krapović, poslanički kandidat koalicije "Hrabro se broji" saopštio je danas da Budva i nakon pobjede nad "tridesetogodišnjim kriminalnim režimom" nije dobila vlast kakvu zaslužuje, osim u jednom manjem periodu kada on vodio Opštinu.

"Pozivam građanke i građane Budve da u nedjelju, 11. juna, kao i uvijek do sada, pokažu demokratsku odlučnost masovnim izlaskom na parlamentarne izbore i podrškom listi pod brojem 13. "Aleksa i Dritan – Hrabro se broji". Takvim izborom, građani Budve glasaju za jedinu listu koja je svojim programom i konkretnim rješenjima, uvažila Budvu u mjeri njenog značaja za Crnu Goru", istakao je Krapović u saopštenju koje je dostavila Demokratska Crna Gora.

On je dodao da je Budva ekonomski i turistički motor Crne Gore u kojoj se obavlja skoro polovina ukupnog turističkog prometa Crne Gore.

"Značaj Budve u turističkom i ekonomskom smislu jednak je značaju Budve u političkom smislu u Crnoj Gori. Jedina lista koja je taj i takav značaj prepoznala je upravo pobjednička lista “Aleksa i Dritan – Hrabro se broji". U Crnoj Gori se jasno zna, da u ekonomskom, političkom i u svakom drugom smislu, u Budvi sve počinje i u njoj se sve završava, te da je uvijek Budva u najtežim momentima znala da nađe prave odgovore, da je znala da se odupre autoritarnosti i pogubnim politikama bivšeg režima. Nažalost, i nakon naše pobjede nad tridesetogodišnjim kriminalnim režimom Budva nije dobila vlast kakvu zaslužuje, osim u jednom manjem periodu kada je moja malenskost imala čast i privilegiju da vodi Opštinu, naravno uz veliko učešće i podršku upravo dva subjekta koja čine koaliciju "Hrabro se broji"", poručio je Krapović.

On je poručio "zato u nedelju, svi masovno na izbore, mirno, dostojanstvo, demokratski, olovkom kako nam i priliči, da donesemo ono što je Crnoj Gori prijeko potrebno, a to je završetak borbe protiv organizovanog kriminala, narko klanova i korupcije koja je inficirala sve institucije sistema".

"U nedjelju, hrabro i odlučno – broj 13. "Aleksa i Dritan – Hrabro se broji". Za bolju Budvu i bolju Crnu Goru. Živjela Budva, živjela Crna Gora", zaključio je Krapović.

Bonus video: