DPS Nikšić: Lokalna vlast ima niži rezultat od DPS-a, najlogičnije da danas podnesete ostavke

"Uzaludna su bila sve besomučne zloupotrebe lokalnih i državnih resursa, protivzakonita zapošljavanja, trinaeste plate, pomoć Crkve, pritisci na zaposlene itd. Gospodo iz lokalne vlaste, Nikšićani nijesu na prodaju"

18844 pregleda 38 reakcija 38 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Činioci lokalne vlasti u Nikšiću - Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija, Demokrate i GP URA - zajedno su u našem gradu ostvarili niži rezultat od Demokratske partije socijalista (DPS) i koalicionih partnera.

Opštinski odbor DPS Nikšić u saopštenju navodi da su rezultati na parlamentarnim izborima ostvareni u tom gradu pokazali, kako kažu, da se Nikšić vraća svojim izvornim vrijednostima antifašizmu, građanskom i multietičkom konceptu i evropskoj perspektivi.

"Rezultat od 31 odsto koliko je ostvarila Koalicija 'Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković' pokazuje dominaciju proevropskih snaga i DPS-a u gradu pod Trebjesom. Uzaludna su bila sve besomučne zloupotrebe lokalnih i državnih resursa, protivzakonita zapošljavanja, trinaeste plate, pomoć Crkve, pritisci na zaposlene itd. Gospodo iz lokalne vlaste, Nikšićani nijesu na prodaju", navodi se u saopštenju.

Kažu da je to jasna poruka...

"Za sve vaše besomučne pritiske na građane. Zato bi najlogičnije bilo da poslije ovakvog rezultata, kao izostanka rezultata u radu, zaustavljanja realizacije već započetih kapitalnih projekata, izostanka novih, urušavanja kulture, sporta, obrazovanja, zdravstva, da vršioci vlasti u Nikšiću, koliko je danas podnesu ostavke", kažu iz DPS Nikšić.

Navode i da je poruka građana jasna.

"Dali su vam šansu, vidjeli su ono što smo mi od početka znali, da ne umijete i vrijeme je da odete. I upravo tako vrijeme je da vi odete, kako bi Nikšić nastavio svoj razvojni put", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: