SNP: I kao dio 44. vlade nastavićemo da radimo na unapređenju životnog standarda građana

"Za godinu koliko smo dio izvršne vlasti ostvarili smo izuzetne rezultate, hvala svima koji su to prepoznali, a hvala i onima koji to nisu, jer su nam dali dodatni stimulans"

15202 pregleda 33 reakcija 33 komentar(a)
Foto: Mediabiro
Foto: Mediabiro

Iza nas stoje rezultati, te ćemo nastaviti i kao dio 44. vlade da radimo na unapređenju životnog standarda građana, na stvaranju bolje Crne Gore, na istrajnoj borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, saopštila je Socijalistička narodna partija (SNP).

SNP se u saopštenju dostavljenom medijima zahvalio glasačima koji su na juče održanim izborima, kako kažu, na demokratski i miran način iskazali svoju volju.

Ta partija je prema preliminarnim rezultatima osvojila dva mandata.

"Posebnu zahvalnost dugujemo svim simpatizerima i glasačima Socijalističke narodne partije, kao i onima koji nisu bili dio SNP-a, koji su prepoznali našu borbu za stabilnu Crnu Goru i pokazali nam da vrijedimo i da smo kao dio izvršne vlasti radili u interesu građana, te iz empatije i poštovanja prema našem radu i nezamislivom nestanku sa političke scene, iskreno dali svoj glas. Oni su nam pokazali da, uprkos brojnim opstrukcijama na koje smo nailazili tokom i prije izbornog procesa, koračamo istrajnim i časnim putem pravde i borbe za istu", navode iz SNP-a.

Kažu da je SNP partija koja traje četvrt vijeka.

"I trajaćemo još dugo, zahvaljujući podršci koju nam dajete, i kojom nas ohrabrujete da nastavimo bolje i još istrajnije. Oduvijek smo baštinili prave istinske vrijednosti našeg društva, okrenuti prema našoj tradiciji i bogatoj istoriji i kulturi, a ujedno uvijek isticali i borili se za našu mladost, tako će biti i ovog puta", dodaju.

Navode da od danas kreću u nove pobjede.

"Za godinu koliko smo dio izvršne vlasti ostvarili smo izuzetne rezultate, hvala svima koji su to prepoznali, a hvala i onima koji to nisu, jer su nam dali dodatni stimulans da budemo još istrajniji i bolji u korijenitim reformama koje smo pokrenuli za dobrobit građana Crne Gore", piše u saopštenju.

Dodaju da su jedina partija čiji funkcioneri nisu optuživani ili osuđivanji.

"Što nas dodatno čini ponosnima imajući u vidu da smo okruženi časnim ljudima, koji su spremni da se istinski i predano bore za bolji život u Crnoj Gori", navodi SNP.

Iako je sistematski, kako kažu u saopštenju, građen narativ od strane političkih oponenata, analitičara, medija, pa i NVO sektora da je SNP partija prošlosti koja nema cenzus, dokazali su sa jednom od najmlađih poslaničkih lista da i nakon kadrovske reforme imaju čvrsto biračko tijelo.

"Koje i dalje podržava pošten rad i hoće za svoje političke predstavnike ljude čistih biografija. Samo zajedno možemo bolje za Crnu Goru, za tebe", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: