"Hrabro se broji": Pružamo ruku svima koji mogu dati doprinos u ključnim izazovima

"Crna Gora i svi njeni građani moraju biti ispred ličnih sujeta, frustracija i interesa", navode iz koalicije Demokrata i GP URA

20576 pregleda 89 reakcija 73 komentar(a)
Foto: Hrabro se broji
Foto: Hrabro se broji

Crnoj Gori je potrebna stabilna i inkluzivna Vlada i što šira parlamentarna većina, poručili su iz koalicije "Hrabro se broji" Demokrata i Građanskog pokreta URA.

Kazali su da ih, pored borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije i puta Crne Gore u Evropsku uniju, čeka još dosta izazova u reformama sudstva i tužilaštva, u daljem ekonomskom razvoju i rastu životnog standarda građana.

"Pružamo ruke svima koji u svim tim izazovima mogu dati svoj doprinos, jer Crna Gora i svi njeni građani moraju biti ispred ličnih sujeta, frustracija i interesa", navodi se u saopštenju.

Iz koalicije su uputili zahvalnost svima koji su ih glasali na izborima u nedjelju. Kazali su kako obećavaju da će dati sve od sebe, "kao i do sada", da tu podršku ne iznevjere.

"Hrabro i odlučno ćemo nastaviti borbu protih organizovanog kriminala i korupcije, jer bez te borbe Crna Gora će izgubiti šansu da sprovede strukturne reforme i ubrza svoj put Evropsku uniju", navodi se u saopštenju.

Bonus video: