DPS Bar: Još jednom je pobijedila građanska i evropska Crna Gora

Iz barskog DPS-a su se zahvalili građankama i građanima za koje su kazali da su glasanjem poručili da multietnički, građanski i evropski Bar nema alternativu

4770 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Demokratska partija socijalista, Foto: DPS
Demokratska partija socijalista, Foto: DPS

Ostvareni rezultat od 34 odsto podrške koaliciji "Zajedno! Za budućnost koja ti pripada - Danijel Živković" u Baru potvrđuje da građani u nama prepoznaju odgovornost i spremnost da povratimo političku stabilnost u državi, ubrzamo ekonomski razvoj, ali na realnim i održivim osnovama i vratimo Crnu Goru na evropski put.

To je saopšteno iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) u Baru.

Iz barskog DPS-a su se zahvalili građankama i građanima za koje su kazali da su glasanjem poručili da multietnički, građanski i evropski Bar nema alternativu.

"Povjerenje koje nam je ukazano 11. juna govori u prilog činjenici da građani ne žele nestabilne institucije, eksperimentalne vlade, niti uticaje spoljnih aktera na državnom nivou", navodi se u saopštenju.

Građanima i građankama su se zahvalili što su, kako su kazali, potvrdili da su najjači politički subjekt u tom gradu, te dodali da cijene što su ljudi sa njihove liste prepoznati kao ozbiljni politički akteri.

Bonus video: