Tufegdžić podnio ostavku na funkcije u Demokratama, ali ostaje član partije

"Podnio sam ostavku iz ličnih razloga i planova. Smatram da nijedna funkcija ne treba da traje vječno i da to bude smisao političkog djelovanja", naveo je Tufegdžić u ostavci

17714 pregleda 105 reakcija 35 komentar(a)
Tufegdžić, Foto: Demokratska Crna Gora
Tufegdžić, Foto: Demokratska Crna Gora

Visoki funkcioner Demokratske Crne Gore Dragan Tufegdžić podnio je ostavku na sve partijske funkcije, potvrđeno je "Vijestima" iz Demokrata.

Iz te partije je rečeno da je to učinio iz ličnih razloga, ali da će ostati član Demokrata.

"Podnio sam ostavku iz ličnih razloga i planova. Smatram da nijedna funkcija ne treba da traje vječno i da to bude smisao političkog djelovanja. Ako je to smisao bilo kakvog društveno-političkog aktivizma, onda nista nema smisla. To sam uvijek mislio, govorio a sada nadam se i potvrdio. Nema svađa, već prijateljskih odnosa. Ja sam u Demokratama, na najvisim politiškim funkcijama, nadam se barem malo doprinio promjenama 2020. godine i ovim na predsjedničkim izborima. Ljudi vole senzacije, ali ovdje ih nema. Ja sam prije svega slobodan čovjek i želim puno sreće Aleksi i Demokratama. Ostajem član Demokratske Crne Gore", navodi se u ostavci.

Iz Pošte Crne Gore juče je saopšteno da je Tufegdžiću, na lični zahtjev, prestao mandat direktora tog preduzeća. Za novog direktora imenovan je Josip Đurašković. Tufegdžić je, kako je saopšteno, u zahtjevu naveo da se povlači sa mjesta izvršnog direktora iz ličnih razloga.

Bonus video: